Almonds Brittle ~ Croccante alle Mandorle
•Sugar (100 GR.)
•Almonds (100 GR.)
We did this with almonds but you can put every type of dried fruit you want.
You need to put the almonds in a non-stick pan to toast them. From another, always non-stick, sugar until it melts. After that, add the almonds (preferably already lightly chopped) to the sugar and mix for a few seconds. Then, switch off and pass the mixture on a sheet of baking paper and let it cool. Once cold, cut the way you like and it's ready to be enjoyed!
Italian Version🇮🇹
Hai bisogno di mettere in una pentola antiaderente le mandorle per farle tostare. Da un'altra, sempre antiaderente, lo zucchero fino a quando non si scioglie. Dopo di ché aggiungete le mandorle (meglio se già sminuzzate leggermente) nello zucchero e mescolate per qualche secondo. Poi, spegnete e passate il composto su di un foglio di carta da forno e lasciate raffreddare. Una volta freddo, tagliate nel modo che preferite ed è pronto per essere gustato!
We just did this and we enjoyed it!
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By Nunzia&Luciana
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