Almond Brittle ~ Croccante Alle Mandorle

Almonds Brittle ~ Croccante alle Mandorle
To do this, you only need 2 ingredients
•Sugar (100 GR.)
•Almonds (100 GR.)
We did this with almonds but you can put every type of dried fruit you want.
You need to put the almonds in a non-stick pan to toast them. From another, always non-stick, sugar until it melts. After that, add the almonds (preferably already lightly chopped) to the sugar and mix for a few seconds. Then, switch off and pass the mixture on a sheet of baking paper and let it cool. Once cold, cut the way you like and it's ready to be enjoyed!

Italian Version🇮🇹
Hai bisogno di mettere in una pentola antiaderente le mandorle per farle tostare. Da un'altra, sempre antiaderente, lo zucchero fino a quando non si scioglie. Dopo di ché aggiungete le mandorle (meglio se già sminuzzate leggermente) nello zucchero e mescolate per qualche secondo. Poi, spegnete e passate il composto su di un foglio di carta da forno e lasciate raffreddare. Una volta freddo, tagliate nel modo che preferite ed è pronto per essere gustato!

We just did this and we enjoyed it!
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By Nunzia&Luciana

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